Gratis verzendingThird generation family business
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Voor herhaling vatbaar
Snelle en vlotte levering, voor correcte prijs.
05/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Feestje om te krijgen
Super kwaliteit en een feestje om het pakket te krijgen. Hier is echt zorg en aandacht aan besteed.
05/12/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend
Ik had de verkeerde kleur besteld, heb daarover gemaild en kreeg vrij snel een mail terug
05/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Keurig ingepakt
Jarenlang goede service en goede kwaliteit
04/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende website met snelle service
Website zeer duidelijk en orrect. Als ze de aantallen niet kunnen leveren krijg je direct een melding hierover En na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden en dit was ook de dag erna zoals ze aangeven op hun website.
04/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
is zeer goed
word snel geleverd
04/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
goede omschrijving snelle levering
Alles liep gesmeerd en snel.
04/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Zeer tevreden
04/12/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Vanaf nu mijn sokken/ pantoffelwebsite !
Zeer klantvriendelijk, deskundig, meedenkend met de klant en snelle bezorging. Telefonisch ook heel goed benaderbaar
04/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
zeer goed
Levering op tijd en netjes verpakt, kwaliteit artikel zeer goed. Zeer tevreden!
03/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Keurige afhandeling van de bestelling, factuur en levering. Top!! Blijf de website ontwikkelen, dat is in het voordeel van de klant en van jullie als onderneming
03/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service
Snelle bezorging, miste iets van de bestelling. Was niet meer leverbaar, via mail op de hoogte gebracht. Na telefonisch contact meteen een alternatief gekregen met korting. Zeer netjes geholpen
02/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
TOP
GEWELDIGE SITE !! Met nog een persoonlijk woord .
02/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prettig
Verschillende artikelen van het merk Kunert gekocht. Prettige service!
02/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering!
Bestelling snel en juist uitgevoerd.
02/12/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Heel goed !
Artikel is moeilijk nog in de winkel te koop in onze regio. Bestel daarom bij Beenmode en heb het meestal al de volgende dag in huis. Snelle levering.
02/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig!
de kwaliteit is uitstekend en dat is je bestaansrecht
02/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooi product
De kousen waren uitstekend en waren goed verpakt met een vriendelijke groet erbij. Daar werd ik blij van
02/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Erg snel en netjes, goede prijs
02/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Netjes verzorgd snelle levering
02/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service
Alles verliep soepel. Producten waren van goede kwaliteit!
02/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig!
Goede klantenservice, supersnelle levering en leveren wat ze op de webshop aangeven. Naast de keuze, voor ieder wat wil en ook voor ieder budget. Ik ben zeer tevreden, koop mijn nylons ook alleen maar hier.
02/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden.
Netjes verpakt, mooie producten.
01/12/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service
Leuk zo?n persoonlijk briefje. Klein verbeterpunt als de bestelling in twee delen komt. Laat dan even weten wanneer het 2e deel komt. Scheelt voor beide mailtjes sturen.
01/12/2022
Beoordeling: 4 / 5
Na klachtmelding, zeer goede service.
Na een melding over een klacht met een dure slip die in het kruisje losliet, werd er per post direct een nieuwe opgestuurd. Wat een goede service. Top!!
01/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Matig
Ik kreeg na de bevestiging van mijn bestelling geen verdere berichten over de bezorging en heb hier zelf over gebeld.
01/12/2022
Beoordeling: 1.5 / 5
Prima
Snelle correcte levering, duidelijke site, persoonlijk kaartje is een leuke toevoeging.
01/12/2022
Beoordeling: 4 / 5
Beste beentje
Veel keuze, goed verpakt en snelle levering.
30/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Snel geleverd
30/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Altijd betrouwbaar en levering op tijd!
Ik heb alleen maar profijt van Yunders, want ik ben altijd verzekerd van passende panties!
30/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend
Eenvoudig om te bestellen, snelle levering, helemaal tevreden!
30/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfecte levering snel en compleet
Bestelling werd zeer geleverd goed verpakt en mooie kwaliteit
30/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle service en duidelijke website
De bruine kniekousen van Oroblu zijn moeilijk te krijgen. Beenmode.nl had het product in de webshop en ik had het pakje binnen een dag in huis. Top!
29/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig!
Snelle verzending en een goede kwaliteit maillot. Top!
29/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Veel keus en goede service
Ik kende de site niet maar ben blij dat ik hem nu gevonden heb. er is veel te kiezen en de levering is snel.
29/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
Geleverd zoals verwacht.
Prima
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zoals gewoonlijk perfect
Altijd op tijd en netjes verpakt met het handgeschreven briefje erbij. Of ik nu voor mij of voor mijn vriendin bestel, altijd een vriendelijke boodschap erbij. Top :)
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Pasvorm is goed, prikt niet
28/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
een pluim voor jullie
heel snel in huis en mooi verpakt
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Duidelijke site, snel geleverd!
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goede service, ook al iets niet goed is gegaan.
Mijn bestelling was niet aangekomen. Zonder extra kosten werd de bestelling een tweede keer (via DHL) opgestuurd. Super service!
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooie site
Super veel keuze van allerlei merken, en een snelle levering
28/11/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Keurig in orde. Binnen aangegeven tijd.
Ook prettig: doos verpakking niet groter dan nodig.
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en keurig verpakt,dus een tevreden klant.
Heel fijn om zo online beenmode te bestellen , in de winkel bij ons op texel niet te verkrijgen. Dus een hele goede oplossing.
28/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel en correct
De bestelling en levering zijn prima verlopen.
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooi assortiment, snelle levering en duidelijke communicatie
Mooi ruim assortiment en fijne kwaliteit. Altijd blij met wat ik besteld heb Wanneer er een keer iets onverhoopt niet leverbaar is wordt er snel en duidelijk gecommuniceerd en een oplossing gevonden.
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Zeer goede service
28/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
Snelle Levering
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
duidelijke site, vlotte wijze van bestellen en keurige levering !
Precies de kwaliteit van kousen die ik verwachtte.
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zoals het hoort.
Snelle levering
27/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
By yunders.com
Betaalmogelijkheden
Family-run specialized multibrand store for whole Europa - the Beenmode and Yunders brand names belong to the same family. Yunders represents our international ambition and ensures our focus on the future.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

We use cookies
We are happy to serve you and always do this with the utmost care and respect for you and your privacy. This website uses cookies but we do not work with third parties who misuse your data. If you have any questions, read our privacy conditions, call or email us.
Close