Gratis verzendingThird generation family business
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25279 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Zoals gewend altijd top
Wat een keuze en een geweldige service. Snelle levering en een mooie website. Een absolute aanrader
12/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige service!
Het telefonisch contact, na ontvangst van mijn pakket, was deskundig vriendelijk en heel service gericht.
10/08/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima verzorgd aangekomen !
Mooie kwaliteit artikelen !!
08/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede vlotte en snelle service
X
07/08/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Kwaliteit en snel geleverd
Goede ervaring. Leuk persoonlijk briefje erbij. En ook al snel ontvangen. Bestel zeker vaker bij deze winkel.
05/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zoals afgesproken !
Heel fijn proces dat duidelijk was en waarin gewoon alles klopte,
05/08/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
GE-WEL-DIG!!
Hier word je echt geholpen met goed advies! Als je van kwaliteit houdt zit je bij Beenmode.nl goed ;-)
04/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Keurig op tijd geleverd, prima product.
Zie boven
04/08/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekende communicatie
wel een uitstekende communicatie maar vele produkten van de website waren niet aanwezig of konden niet geleverd worden!
03/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Alles was oke.
Prachtige Wolford body. Correcte en snelle levering. Voor herhaling vatbaar.
03/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede ervaring.
Snel geleverd. Mooie kwaliteit. Werd gebeld over de bestelling dat een artikel er niet was. Bij levering was het er wel, met een kaart erbij dat ze het toch nog hadden gevonden. Top.
02/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Ruime keus van mooie merken.
Goede service en snelle levering.
31/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super snel geleverd en nageleverd!
3 paar besteld maar omdat de voorraad niet klopte werd ik netjes op de hoogte gesteld en kreeg ik het voorstel om een andere kleur uit te kiezen of voor een nalevering. Erg netjes verpakt en snel nageleverd!
31/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Jammer dat postnl.nl zijn afspraken niet na komt
29/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede ervaring!
Heb hier een paar keer besteld en kwam steeds op tijd en keurig verpakt. Als er een artikel niet voorradig is, vragen ze of ze een alternatief mogen leveren. Je kunt natuurlijk ook je geld terug krijgen
28/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super mooie kwaliteit kousen, ik ga zeker vaker bestellen hier!
Heel erg tevrede met de kwaliteit en uitlerlijk van de kousen, en de super snelle bezorging! Raad het iedereen aan hier te bestellen.
27/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Ik word op de hoogte gehouden als er een nalevering komt
26/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
snelle levering en goede kwaliteit van besteld produkt!
snelle levering en goede kwaliteit van besteld produkt!
25/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Ik vond het fantastisch de pakjes zo mooi verpakt en snel bezorgd thuis te krijgen!
24/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Niet goed
Ik trok de panty aan en was gelijk stuk Mega ladder erin 19 euro weggooid
24/07/2022
Beoordeling: 1 / 5
Heel goed!
Vlotte levering. Ik heb ook een retour ervaring, vrijwel per kerende post stond het bedrag weer op mijn rekening.
24/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
GEWELDIG
Ik had me bestelling al geplaatst maar twijfelde toch over de maat. Heb meteen gebeld of ik deze nog kon omruilen. De vrouw aan de telefoon ( sorry ben haar naam vergeten ) keek meteen in de computer of deze maat er nog was. Om vervolgens in magazijn de goeie maat te sturen. De volgende dag had ik de aangegeven maat ook al binnen. Topservice
24/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
past perfect
Bij ontvangst meteen uitgepakt (mooi en goed verpakt overigens) en gepast. Wat meteen opviel: materiaal heel licht en dun. Niet zo zweterig dus bij warm weer. De shapewear was makkelijk aan te trekken, dat was alvast heel prettig. Daarnaast bleef het goed zitten (rolde niet om van boven) en dat is erg belangrijk. Volgens mij is de shapewear het geld dubbel en dwars waard, ik hoop er voor lange tijd profijt van te hebben.
23/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede service
Snelle levering en afhandeling
22/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snell en klantvriendelijke service
Na een vergissing van mijn kant werd de bestelling zonder probleem aangepast. Het contact hierover verliep heel snel en fijn.
21/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
snelle levering, goede producten
Producten zijn conform beschrijving, de levering was snel.
20/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Een voortreffelijke service
Heb 2 van de 3 producten moeten terugsturen. Service, snelheid, communicatie en terugbetaling allemaal zoals een klant dar zou willen.
20/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Makkelijk besteld en super snel verzonden. De volgende dag al in huis!
18/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend !
Producten snel, goed en efficiënt geleverd!
17/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Kwaliteit
Goede kwaliteit, snelle levering.
17/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en correct geleverd. Brievenbuspakket.
Goed
15/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed.
Goede service en snelle levering. Ik ben helemaal tevreden.
15/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, goede kwaliteit!
Het wordt snel geleverd en door de brievenbus. Mooie stevige panties!
14/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Super goed!
Eind van de middag bestellen en de volgende dag in de. Brievenbus!
14/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Service op 1
Netjes en snel geleverd. Zoals altijd.
13/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Prettig telefonisch contact en goede uiteg
13/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top
Echt heel netjes geleverd de volgende dag en de verpakking was echt met zorg voor kwaliteit. Ik ben super tevreden Top
12/07/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Top!
Netjes verpakt en snelle levering
12/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Ik kan alleen maar zeggen, er wordt snel geleverd en dat is heel fijn.
11/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige en eerlijke bediening ng
Altijd tot klant vriendelijk te woord staan
11/07/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Top
Top
11/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Supersnelle levering
Netjes en snel geleverd. Bedankt!
10/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Keurig verpakt, goede kwaliteit
10/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Directe hulp
Mijn bestelling werd snel een goed geleverd. Een oplettende medewerker was het opgevallen dat ik ergens een fout had gemaakt in de bestelling, waarop ze meteen belde om te verifiëren. Compliment!
09/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super tevreden!
Snelle levering van een topproduct. Heel erg tevreden mee.
09/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Verheugend om hier het gehele product gamma van mijn favoriete merk Oroblu te kunnen vinden
Bestelling als altijd keurig netjes verpakt en zorgvuldig uitgevoerd. En bovendien de volgende dag al weer in mijn brievenbus!
08/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel fijne afhandeling van mijn foute bestelling
Ik ben erg blij met Beenmode.nl, want ik had de verkeerde sokken besteld, maar dit werd snel omgeruild. Zeker om aan te bevelen!!
08/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijk
Heel aardig en behulpzamen mensen bij beenmode
07/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Super
Snelle levering, keurig verpakt en retour snel verwerkt.
07/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Doen wat is beloofd!
Het was brievenbuspost, dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven. De volgende ochtend per post in de bus mét een handgeschreven kaartje van Inge! Hoe persoonlijk wil je het hebben!!
07/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
By yunders.com
Betaalmogelijkheden
Family-run specialized multibrand store for whole Europa - the Beenmode and Yunders brand names belong to the same family. Yunders represents our international ambition and ensures our focus on the future.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

We use cookies
We are happy to serve you and always do this with the utmost care and respect for you and your privacy. This website uses cookies but we do not work with third parties who misuse your data. If you have any questions, read our privacy conditions, call or email us.
Close